Hotel med Pool og Stor Have

Gennemrenoveret, Hotel Smeraldo er et smukt tre-stjernet hotel strategisk placeret blot seks minutter fra det historiske centrum i Lazise og fem minutter fra Gardasøen.

Ligegyldigt hvor på hotellet man befinder sig, er det let at blive opslugt af detsmukke landskab ved Gardasøen: Hotel Smeraldo tilbyder elegante værelser væk fra søen og suites med søudsigt, alle fuldt udstyret med de mest moderne faciliteter.

Hotellet har en stor have, swimmingpool med jacuzzi, indendørs spa og wellness: der er godt 105 kvadratmeter klart vand til at svømme frit i, til at more sig i, lege med børnene eller blot lade sig blive forkælet af de regenererende stråler fra jacuzzien, som ser fortryllende ud med sin bund af blå mosaikker, elfenben og turkis. Om aftenen er poolen oplyst af undervandslygter, der skaber et spil af lys og gennemsigtighed: atmosfæren er mere rolig og afslappet, og de varme sommeraftener emmer behageligt af tidens ro og giver plads til magi.

Ved aperitif-tid er der ikke noget bedre end at more sig med vennerne ved poolbaren, hvor vores bartender vil tilbyde jer forfriskende cocktails, velsmagende forretter, sandwich og salater, som kan spises bekvemt og fuldstændig afslappet ved bordene eller på liggestolene ved poolens kant.

Hver morgen byder Hotel Smeraldo på en solid morgenmad buffet, komplet med økologiske og glutenfri produkter. I den varme sæson kan I starte dagen med at spise morgenmad udendørs, enten i haven eller på den behagelige terrasse. Om vinteren byder den elegante indendørs salon jer venligt velkommen med dens hyggelige rum og farver, ideel til en rolig og afslappet opvågnen.

Glutenfri morgenmad, vores morgenmad til allergikere

Siden 2011 har Hotel Smeraldo tilbudt en menu udviklet specielt til gæster med allergi. Vores personale vil omhyggeligt tage sig af de glutenfri serveringer.

Poolbar

Klokken 12:00 åbner den muntre sommerpoolbar, hvor I kan finde en omfattende menu af kolde retter og snacks: Salater Pastaforretter Sandwich, burgere og hotdogs Bruschette og piadine Pommes Frittes Caprese, prosciutto melone Is Stort udvalg af cocktails og drinks til at nyde fantastiske afslapningsdage

INFO

Check-In: 12:00 a 0:00 Check-Out: 7:30 a 11:00 Hvis ankomst sker efter kl. 18:00, bedes I venligst give besked på telefonnummer: 045.7580196

TJENESTER

Swimming pool med jacuzzi (april til oktober) Snackbar (maj til september) Indendørs Spa og Wellness Centre Bar Vi taler engelsk og tysk Elevator Overdækket garage Bilparkering Handicapadgang Have Cykelkælder TV- / læsesal Trådløs internetadgang på fællesområderne Gay-venligt Dyrevenligt For dem, som på afrejsedagen ønsker at benytte poolen efter at have forladt værelset, tilbyder vi omklædningsrum med bad. Accepterede betalingsmidler: kontanter, check, betalingskort, kreditkort (Visa, Mastercard, Diners, American Express, Carta Si)

PRISERNE INKLUDERER

Vores priser er per person per nat i euro og inkluderer morgenmadsbuffet, skatter og tjenester. Også inkluderet i prisen er følgende ekstratjenester: brug af swimmingpool med jacuzzi (april til oktober), bænk / liggestol til solbadning med pude og paraply, værdiboks på værelset og en garage eller parkeringsplads.

FORETAG EN RESERVATION (i højsæsonen

For at foretage en reservation kræves der et depositum. Hvis et depositum ikke kan sendes, opkræves detaljer om det gyldige kreditkort som garanti. For korrekt afslutning af en reservation er en skriftlig bekræftelse via fax eller e-mail nødvendig med angivelse af datoer og priser.