Hotel met uizicht over het Gardameer

Hotel Smeraldo is een prachtig driesterrenhotel in Lazise, dat onlangs gerenoveerd is en strategisch gelegen is op slechts zes minuten van het historisch centrum en tegenover het Gardameer. Het volstaat om gewoon de ramen open te doen en te vertoeven op het balkon om het schitterende panorama van het Gardameer op te snuiven, met zijn turkooizen water, zijn mild en ontspannend klimaat en dichte mediterrane vegetatie.

Het hotel beschikt over een ruime tuin, een zwembad met hydromassage en een overdekte spa waar u zich overdag kunt vermaken en ontspannen en zich misschien met vrienden aan de poolbar tegoed doet aan heerlijke snacks en cocktails. 's Avonds creëren de zachte lichtjes van het zwembad en de verlichte tuin een dromerige sfeer die prachtig past bij de lange zomerse nachten.

De gunstige centrale ligging en de brede waaier aangeboden diensten maken van hotel Smeraldo de juiste keuze voor tochtjes op het Gardameer en uitstapjes naar het nabijgelegen stadje Peschiera del Garda. Het hotel is ook ideaal voor wie voor zaken reist naar de beurshallen in de streek.

Hotel met zwembad en grote tuin

Hotel Smeraldo is in 2003 volledig gerenoveerd en is een prachtig driesterrenhotel met een strategische ligging...

Kamers Gardameer

De 32 kamers van hotel Smeraldo worden onderverdeeld in kamers met grote ramen en kamers met balkon en uitzicht op het Gardameer...

Hotel met Spa in Lazise

Hotel Smeraldo heeft onlangs een interne en ondergrondse Spa gecreëerd, geopend ...

Beoordelingen

Het belangrijkste voor ons bij Hotel Smeraldo is de tevredenheid van onze gasten...

Aanbiedingen

Hotels met de beste aanbiedingen in Lazise.